Coachning & Träningsprogram

Coaching & Skräddarskydda träningsprogram

Med våra coaching-tjänster Coaching Ambition & Coaching Elit erbjuder vi träningsprogram och coaching som ska ta dig till dina mål i skidspåret eller om du ska genomföra klassiskern. Vi erbjuder också en enklare variant med endast träningsprogram.

På varje enskild sida beskriver vi vad du får för de respektive programmen, samt till vem de olika nivåerna passar till:

Coaching Elit

  • För dig som har riktigt höga mål och har viss erfarenhet av skidåkning. För dig som ska optimera din träning till minsta detalj och satsar på en hög nivå. För dig som det är avgörande med en coach för att nå din fulla potential.

Coaching Ambition

  • Detta program är också för dem som har riktigt höga mål, men kanske inte hinner lägga lika mycket tid på sin idrott. Men samtidigt vill du optimera allt du kan och detaljer är viktigt. För dig som det är viktigt med en genomtänkt planering, men du kanske inte själv har tiden eller kunskapen.

Endast program

  • För personer som behöver börja träna mot ett mål, som behöver ny inspiration eller som behöver tänka i nya banor vad gäller träning. Här får man ett program att följa, men det krävs även mer egen disciplin. Dessa program kan du även få riktat mot löpning, cykel eller skidor.

Den stora skillnaden är att Coaching Ambition och Coaching Elit har skräddarsydda program utefter personens livssituation, målbild och tidigare träning. Har planeras en genomtänkt makro, mikro och detaljplan för att uppnå sin mål. Man har också en tätt kontakt med sin coach för att optimera varje vecka och varje träningspass. Vi har stort fokus på helheten, träningen måste pass in i övriga livet och återhämtningen är viktigt.

Här nedan får du en överblick av vad som ingår:

  • Alla priser är inklusive moms
  • Betalning via faktura (swish eller bankgiro) i samband med bokning av ett träningsupplägg eller träningsprogram.

Ett utdrag från ett träningsschema för en ambitiös motionär (med begränsad tid) mot Vasaloppet:

träningsvecka exempel