Referenser – Skidkurser

Referenser från vad våra deltagare sagt om skidkurserna:

Tore om skidkursen:

Väldigt bra att det var så teknikinriktat. Jag fick bra verktyg hur jag skulle tänka i dom olika faserna. Simon var jättebra och lärde ut på ett lätt sätt. Många bra teknikövningar som är lätta att använda i den dagliga träningen.

Maj om skidkursen:

En pedagogisk och lärorik skidkurs där man fick lära sig grunderna i längdskidåkning. Bra ledare som lärde ut grunderna i både diagonal och stak-teknik. Trots att man har åkt skidor sedan barnsben så lärde man sig något nytt. Jag gick kursen för att få bättre teknik innan Tjejvasan.

Erika om skidkursen:

Jag fick massor av aha-upplevelser och tekniktips, eftersom jag aldrig fått lära mig grundtekniken tidigare, jag har bara åkt. För mig var det väldigt värdefullt just att få ta det från grunden. Ledarna var peppande och gav tips på lagom nivå, så att det inte blev för mycket att hålla i huvudet på en gång. 🙂

Laila om skidkursen:

Jag är långt ifrån en fulländad skidåkare men jag stakar bättre och åker bättre på mina skins. Bra ledare; tydliga och bra på att visa övningarna, bra blandning av övningar och träningspass.

Lars om skidkursen:

Bra ledare, upplevde min skidåkning under och efter kursen som mer energisnål och jag orkade mer. Vet vad jag behöver träna mer på, Tack !!