Om oss

IDÉNHallstrom

Minprestation.se är en idé av Simon Hallström. Där elitidrottare får chanser att sprida vidare sin kunskaper erfarenheter inom sin idrott genom bland annat personlig träning, coachning eller föreläsningar.

Det ska skapa en möjlighet till en extra ekonomisk inkomst för idrottarna, som i sin tur ska hjälpa dem att kunna satsa ännu hårdare på sin idrott och en möjlighet att nå sina mål och drömmar.

OM MIN PRESTATION

  • Minprestation.se erbjuder tjänster inom träning och hälsa (Företagshälsa, personlig/gruppträning (skidor, löpning, styrka), Onlinecoachning, event, föreläsningar, företags-resor/läger, kick-off, konditions -, hälsotester, funktionell screening samt rådgivning). Tjänsterna erbjuds av främst av elitidrottare.
  • Fokus på helheten dvs träning, kost och återhämtning som är den gyllene triangeln för att nå optimala resultat för sin fysiska träning.
  • Med träning som en del av vardagen blir du starkare, friskare, piggare, gladare, effektivare och det främjar hälsan samt välmående.
  • Starka, pigga och glada människor mår i sint tur bättre och kan prestera bättre

Vi på Minprestation vill att du som kund ska nå dina mål och kunna prestera både i “tävlingssammanhang”, vardagsliv men också i arbetslivet. Vi vill att både privatpersoner och företag ska kunna nå sina mål genom rätt hälsa och träning.

Min prestation ambition är erbjuda tjänster som ger kunskap, inspiration samt motivation för att kunna skapa ett hälsosamt och framgångsrikt företag eller enskilda individer.

Vi tror att träning och hälsa i arbetslivet skapar en stark och frisk personal ett bra klimat och i sin tur ett framgångsrikt företag.

WIN-WIN

En win-win situation skapas. När elitidrottaren har möjlighet att finansiera sin satsning genom att dela med sig av de värdefulla kunskaper denne besitter (kunskaper som exempelvis träningsfysiologi, teknik, idrottspsykologi och att sätta mål samt uppnå dem). Då kan elitidrottaren fortsätta längre med sitt idrottande och fortsätta vara en god förebild.

COACHERNA

Som coach på minprestation värdesätter vi följande egenskaper:

  • Träningsbakgrund som elitidrottare
  • Trevlig, social, glad, samarbetsvillig och driven.
  • Ledaregenskaper och en förmåga att instruera samt förmedla budskap.

Extra meriterande:

  • Utbildning inom  idrott som tex Idrottsvetenskap vid universitet eller via specialidrottsförbund.
  • Övriga utbildningar eller egna erfarenheter av träning, coachning, ledarskap mm.

Passar det in på dig och vill du bli coach? Kontakta oss på vår mail info@minprestation.se