Föreläsningar

Vårat coach-team bestående av elitidrottare sitter inne på mycket kunskap. Detta vill vi förmedla vidare till Er. 
 
Både för prestation, men mycket handlar också om inställning och motivation, grunden till att må bra för att slutändan nå sina mål.
 
Ett urval av föreläsningar vi erbjuder:
Vikten fysisk aktivitet för hälsa ( Vi sitter still mer än någonsin, aldrig någonsin har det varit viktigare att röra på sig! En föreläsning med information om hur viktigt fysisk aktivitet är för hälsan, vilka fördelar fysiska aktivitet och vilken påverkan fysisk aktivitet har på vår kropp. Vi går även in på delar som kost och återhämtning samt inspirerar till vad du/ni kan göra för att stärka er hälsa. Samt idéer till företaget hur ni kan skapa en arbetsplats med fokus på hälsa och en trivsam miljö.
Inställning och Mental träning (En föreläsning om mentala färdigheter att applicera i privatliv, arbetsliv samt inom idrott. Hur vi kan jobba för att nå våra mål, må bra och lyckas med våra mål. En föreläsning som inspirerar att hitta ett mind-set samt en inställning som skapar en skön livsstil.)
Livet som elitidrottare (Våra coacher berättar om deras väg till toppen, träningen och material osv. Hur ser en dag ut för en elitidrottare? Hur mycket tränar dem? Vilken insats krävs?)
Längdskidåkning i allmänhet (Hur ska man träna? Hur ska man valla? Vad ska man tänka på när man köper skidor? Hur ska man träna? Vad bör man tänka på? Hur ska jag utveckla min teknik? En föreläsning för nybörjaren inom längdskidor där vi svarar på era frågor kring längdskidor).
Längdskidåkning för prestation (En föreläsning för dig som vill nå resultatmål. Vi berättar om träningsupplägg kopplat till forskning. Hur ska man lägga träningspusslet. Hur mycket aerob träning krävs? Vilken typ av styrka bör man träna? Vad ska jag tänka på vad gäller tekniken? Hur gör jag en formtopp?).
 
För mer information, bokning och offert för föreläsning mejla oss på info@minprestation.se

 

VIRB Picture