Starta löpträningen med Minprestation!

Starta löpträningen med Minprestation!

16 maj, 2017 Av Av minprestation

Välkommen på ett träningspass med Minprestation.se och Arwidson Development!

träningspasset i ösd

Vi bjuder vi (Tobias Arwidson och Simon Hallström) in till ett gemensamt och givande träningspass runt skidstadion i Östersund, tisdagen den 16:e maj kl 18.00.

Fler deltagare, desto roligare, så det är fritt fram att bjuda in vänner och bekanta! Varför inte utmana någon och starta löpträningen med oss?

Vi vill inspirera till att starta löpträningen och ge olika träningstips. Träningspasset är helt kostnadsfritt! Ta tillfället i akt och dyk upp. Alla som deltar är även med i utlottning av ett teknikpass på rullskidor som kommer framöver (skate).

Häng med och få träningsinspiration av oss båda som fleråriga elitidrotssatsande konditionsidrottare. Vi har förutom ett stort hälso- och träningsintresse även utbildningar samt universitetsexamen inom fysiologi samt ledarskap, samtidigt som vi också ser fram emot att lära oss av era erfarenheter och träningsupplevelser!

För vem?
För alla! Oavsett om man är nybörjare i träningsspåren eller har hunnit sprungit flera gånger under året. Fokus är ett intensivare gruppträningspass, med fri fart, där vi springer/går i lättare uppförsbacke.

Utrustning?
Vi kör löpning/gång i uppförsbacke. Terrängskor med bättre grepp kan vara bra men inget måste. Ni som har stavgångsstavar kan ta med dem, men det är heller inget måste.

Samling?
Tisdag den 16:e maj kl 18.00 på skidstadion i Östersund nedanför läktaren.Vi kör gemensam uppvärmning till botten av slalombacken vid rullskidbanan uppe på björnberget. Ungefärlig tid för passet beräknas bli 45 – 60 min.

Bjud gärna in dina vänner och sprid vidare så får vi ett grymt träningspass! Ange gärna ”kommer” i eventet eller som en kommentar så vi får ungefärlig koll på deltagarantalet.

Fritt fram att skriva/kommentera nedan om ni undrar över något. För att inte missa något så går det att ange ”intresserad” om eventet, då ska ni få notiser när vi gör uppdateringar eller kommer med annan information.

Välkomna! 🙂