Varför coachning?

För dig som vill ta din träning och resultat till nästa nivå. Antingen om det är i tävlingssammanhang, genomförandet av utmaningar (ex motionslopp) eller för dig som bara vill komma igång med uppstyrd och regelbunden träning.

Varför coach och träningsprogram?
– Evidens baserad träning
– Individuella upplägg
– Du sparar tid
– Motiverande och inspirerande
– Större chans att nå dina mål
– Regelbunden uppföljning och revidering av träningsplan

Träningsprogram och coach för att du ska kunna nå dina mål genom att träna de specifika egenskaper du behöver utveckla för att bli fysisk starkare. Genom coachning av Min Prestation tillämpas träningsprogrammen utefter dina individuella målsättningar och det med metoder utifrån dagens forskning. Med en coach till hjälp ska träningen ge bättre effekt och din tid läggs på träningen istället för att du ska behöva fundera på vad, varför och hur du ska träna.

Med ett träningsupplägg från Min Prestation får du också ta del av elitidrottarnas erfarenheter, såväl fysiska och psykologiska.

Kanske är du anmäld till Vasaloppet eller någon annat skid-, cykel- eller löptävling?
Vi hjälper dig gärna att lägga upp en plan och struktur i din träning. Vi peppar dig och motiverar dig. Samt vi ger dig verktygen och kunskapen som skapar de bästa förutsättningarna till att nå ditt mål.

Varför lägga 1000-tals kronor på utrusning, om man inte vet hur man gör? Ta hjälp av oss, för att få ut mest möjliga i spåret